Monday, August 30, 2010

Autumn? Oh not please!

Včerejší nákupní výlet jsem opravdu nevychytala. Nejenže se moje nohy hlásily o pozornost už v okamžiku, kdy jsem došla k Muzeu a nakonec si vyžádaly rychlé domácí přezutí do o poznání pohodlnějších, leč také méně slušivých balerínek, ale ani počasí mi zrovna dvakrát nepřálo. Takže jsem zároveň s výměnou obutí provedla kompletní převlečení. Ještě jsem se pořádně nevzpamatovala z přechodu od prosluněných pláží plných krásných Španělů do tohoto sychravého, téměř podzimního čehosi. To, že kraťásky, byť s punčochami a pouze lehký svetřík nebude to pravé, jsem zjistila okamžitě. Nezahřála mě ani úžasná protekční mandlová káva v Retru a tak jsem tento obleček spolu s podpatky vyměnila za džíny a úžasně teplou koženou bundu.

Snad to bylo tou nepřízní počasí, nebo jen mou zvláštní náladou, ale co se oblečení týče, nikde mě nic moc neoslovilo. V Janisu jsem se sice zamilovala do úžasných legínů a černého trika, které jsem si nakonec odnesla, ale kupodivu zvítězil rozum a má shoppaholická osobnost se těch legínů vzdala ve prospěch něčeho, co mělo přijít... ale nepřišlo. Je možné, že vážně nikde nic nemají? Ani H&M, Zara, prostě nic... jsem divná!

Udělala jsem si alespoň radost novým pudrem od Sephory a díky své posedlosti všemi možnými zákaznickými kartičkami ho měla tentokrát téměř o polovinu levnější. No tak nekupte to!



A tady pro představu, v čem jsem málem umrzla!

-- T-shirt & Cardigan Zara, shorts H&M, tights Gatta, leather bracelet Thomas Sabo, silver bracelet from Hungaria ???, watches Dolce & Gabbana, black stone ring H&M, silver ring was a gift, chain bag NY --

2 comments:

  1. Taky jsem toho názoru, že nikde nic moc nemají.
    Přitom maj hodně výprodejí, ale já si ne a ne vybrat.
    Shánila jsem holinky, oxfordky a válenky. Nikde nic. A když už, tak dva tisíce za jedny boty se mi moc dávat nechce...

    ReplyDelete