Saturday, August 28, 2010

Whatever

Stejně jako včera mi dnes bude nejspíš po celý den dělat společnost bolest hlavy. Tentokrát ale na vině není cestovní horečka ani následné nevyspání, nýbrž krásná kocovina. Včera jsem byla totiž pozvána na otevírání jedné roztomilé vinárničky. A jak už to tak chodí... dáte si jednu skleničku... dvě... čtyři... a ve společnosti tak příjemné, jako byla ta včerejší, vám dojde až přespříliš pozdě, že to bylo trochu moc. Nejspíš vážně stárnu a už nic nevydržím.

Jinak si užívám svých krásných barevných nehtů. Díky práci moje ruce přes rok neskutečně trpí a já taky, při pohledu na ně. Několikrát jsem se nechala zlákat, aby mi šikovná kamarádka manikérka udělala gelové nehty. Přestože pak ruce vypadají krásně, spokojená jsem s nimi nebyla a už bych do toho potřetí nešla. Výsostně nepraktická záležitost. Teď mi tedy nezbývá, než se kochat těmi vlastními, které se už nemůžou dočkat, až se příští víkend hned z počátku nové pracovní sezony všechny pěkně zlámou.

Taky mám novou lásku. Starbucksovou. Lemon green tea frappucino (snad, ten dlouhý a děsivý název je k nezapamatování). Včerejší odpolední kávový dýchánek s dávno ztracenou a znovu nalezenou kamarádkou se díky překofeinování změnil v tenhle mňamózní zážitek.


A tady mě máte. Chtěla jsem zveřejnit pár fotek ze včerejšího večera, ale je to ještě horší, než jsem čekala. Takže pro dnešek se budete muset spokojit s mou maličkostí.


2 comments:

  1. Achjo, škoda že mám Sturbucks tak daleko:( Já si tam dám vždycky karamelovou kávu (nebo co to je:)), ale řenu si, že příště už zkusím něco nového. Nikdy to ale neudělám:D
    Do gelových nehtů se asi nikdy nepustím-myslím, že by mi také nesedly při všech těch věcech, které pořád dělám:)...bylo by těžké si zvyknout.. Měj se hezky:)

    http://katy-inspiration.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Co já bych za to dala, mít ho daleko :D Karamelové frappucino taky zbožňuju, vyloženě prokletí :))

    ReplyDelete