Saturday, September 18, 2010

Interbeauty Prague


Letos jsem se za účelem tohoto veletrhu vydala na pražské Výstaviště poprvé. Nejspíš jsem měla příliš velké očekávání, ale musím říct, že jsem byla celkem zklamaná. Celkem dost. Ano, dalo se narazit na několik "lepších" kosmetických značek, ale převážnou většinu haly okupovali prodejci s produkty, kterým bych nejspíš moc nevěřila. A to rozhodně nekupuji nijak extra drahou kosmetiku. Co se třeba laků (a nejen jich!) týče, jsem asi nejvíc spokojená s Essence. Skvěle se roztírají, úžasně kryjí a cena je taky víc než příznivá.


Původně jsem doufala, že si domů odnesu nějaké natáčky, papiloty, případně vlasovou kosmetiku... ale kde nic tu nic. Nakonec jsem si tedy odnesla jenom několik laků, dva v tělové barvě (uvidíme, který bude lepší, ale myslím, že vítěz je už předem jasný) a další třpytivé ke zdobení (většinou jsem líná něco vytvářet, takže jen tak do zásoby).






3 comments:

  1. Hezký odstín laku ;-)
    A na výstavišti sem byla minulý nebo předminulý rok na veletrhu módy a kosmetiky taky (nevím, jestli je to ta samá akce, ale jmenovala se předtím jinak) a byla sem také velmi zklamaná. Nebylo to nic moc :-X

    ReplyDelete
  2. Ten první lak je pěkný, takový nevýrazný, to se mi líbí. :)

    ReplyDelete
  3. Ty třpytivé vypadají úžasně !!! :)

    ReplyDelete