Thursday, September 16, 2010

Me n´ Mr. Polanka



Nemám ráda věci z časopisů. A to nemluvím o různých vzorcích make-upu, krémů a všeho možného, ty totiž přímo miluju. Mám na mysli různé řetízky, tašky, plavky a já nevím co všechno... už ta kvalita sama o sobě... a především to má milion a další miliarda lidí. To je také jeden z důvodů, proč nejsme já a trička s výrazným potiskem velcí kamarádi. Zkrátka potkat někoho v tom samém -> ó můj bože! Však to všichni znáte :)



Tentokrát ale udělám výjimku. Myslím, že s tímhle kouskem od pana Polanky jsme si padli do oka. Především proto, že v tom úplně stejném vážně nikoho nepotkám. Pokud moje kreativita nepřeroste v něco šíleného a nestane se z něj díky mému zásahu hadr na podlahu... s flitry.


3 comments:

  1. Tak to přeji aby se dílo povedlo a určitě napiš jak to dopadlo, je to velice zajímavý nápad :)
    Já také sesnášim dárečky v časopisech (přesně jak píšeš: věci typu: řetízky, klíčenky atd... to prostě nesnášim, kdyby to tam nedávali byla bych raději, člověk to akorát vyhazuje)

    ReplyDelete
  2. Sem zvědavá na výsledek ;-)
    A s tou kvalitou máš pravdu. Měla jsem tohle triko na sobě jeden den a přijde mi nepohodlné. Možná hlavně proto, že je z nějakého levného materiálu a švy se dole otáčí. Sem zvědavá, jak dlouho mi vydrží.

    ReplyDelete
  3. Mám na to stejný názor, nikdy jsem na sebe nevzala nic z časopisu, ani tašku, bryle, nicc..ale u tricka se chystám udelat vyjimku!ted jen vymyslet jak do nazdobit a nezmrvit.-))))

    http://www.vero-fashiondays.blogspot.com

    ReplyDelete