Thursday, September 09, 2010

Sick and tired

Starší, ale o to oblíbenější fotka...


Mám na sobě snad to nejteplejší pyžamo z celé Prahy, svoje milované chlupaté ponožky... liju do sebe teplý čaj po litrech, coldrex, ibalgin a paralen do sebe cpu skoro jako lentilky... zkrátka teď není doba na to, abych byla nemocná. Nemůžu si to dovolit.

Konečně mám rozvrh. Možná bylo ovšem lepší nevědět, co mě čeká. Vážně, nic horšího jste neviděli! Přednášky nejdřív od půl jedné a konec povětšinou v osm večer... někdy taky v šest, abych to tak nedramatizovala.... :D Z čehož vyplývá, že můj krásně naplánovaný pracovní program je v háji. Ne, nebudu mít tu nejlepší práci, kterou jsem mohla mít. Nebudu mít větší plat, ani nebudu "velká šéfka". Prostě všechno špatně.

Ale aby nebylo všechno tak černé... v prosinci mě čeká krásná adventní Paříž... tento víkend výlet s mými nejdražšími do Terezína (pokud mě ten bacil opustí, a to že opustí!) a na konec září mám objednané lístky do divadla. Na co? Prozradím v jednom z dalších příspěvků. Ach a málem bych zapomněla. Tu černotu vyvažuje také moje nová úžasně růžová sukně, kterou jsem včera ulovila v Lindexu.

1 comment:

  1. Jéé Terezín, já bydlím poblíž :D Dřív jsem tam i bydlela :D Třeba se tam potkáme, i když já tam nejezdím, spíš jen projíždím :D
    Ta fotka je úžasná <3 A sakra neprovokuj mě s tou Paříží! Jak já bych tam chtěla ! :)))

    ReplyDelete