Monday, November 15, 2010

Fur!

Dneska jsem byla úplně nejúspěšnější. Vlastně ne tak úplně. Mám zpátky svůj milovaný foťák. Neopravený. Ale za to s ním můžu dělat pokusy. Třeba vyjít do nejvyššího patra a zkoušet, co s ním udělá pád z takové výšky. A pak si můžu hodiny a hodiny skládat součástky a představovat si, že to je Merkur. Pamatujete si na tu stavebnici? I když to je hra spíš starších generací, díky nudným návštěvám u babičky z mých dětských let se i mě teď vybaví hromada šroubků a matiček.

Abych ale nemluvila jen o tom co se nepovedlo... konečně jsem si koupila kozačky. Prošla jsem snad všechny obchody v Praze, ale nikde mě nic neokouzlilo natolik (kromě těch semišových, které jsem zmiňovala posledně), abych si je odnesla domů. Dneska už jsem rezignovala a v Deichmannu jsem si koupila první, které nebyly úplně odporné a zároveň měli mojí velikost. Ne, vážně, opravdu jsem s nimi spokojená. Jen asi budu trošku bruslit, až bude v zimě náledí.

Moje posedlost naušnicemi a dva nové kousky do sbírky.

Taky jsem se během dneška zamilovala do chlupatých kabelek. Objevila jsem hned tři, které bych nejradši adoptovala a následně je chodila hladit každých pár minut. Jednu úplně náhodou, v maličkém butiku cestou na metro. Pěkně na mě mávala z té výlohy, mrcha jedna. Druhou, krásně velikou jsem objevila v Topshopu a tu poslední, naopak maličkou, ve F&F. Nejspíš se mi o nich dneska bude zdát!

Malá inspirace... no řekněte, kdo by se nezamiloval.


A protože se už pomalu ale jistě blíží Vánoce, příště vám dám skvělý tip na vánoční dárek!

With love Teresse.

2 comments: