Tuesday, November 02, 2010

Have a nice day!


Nejšikovnější jsem dneska byla! Pokud ovšem nemluvím o autoškole, kterou jsem dneska musela opět absolvovat. Fuj. Ale původně jsem se chtěla přece chválit ne? Ano, konečně jsem si zjistila svoje heslo na wifi. Asi po půl roce, kdy jsem se omylem odhlásila a od té doby jsem byla nucená se nenápadně napojovat na cizí. Ach ta lenost, stačil jeden krátký telefonát. Také jsem se po více než měsíci domluvila s kamarádkou a zašla na první hodinu pilates. Na jednu stranu jsem nadšená, ale stále si říkám, že bych nejspíš potřebovala něco trošku akčnějšího. Platonicky jsem se zamilovala do paso doble, ale nejspíš se nechám přemluvit na fitbox.



Konečně, konečně mi přišla poslední Elle. Po dvou reklamacích jsem se konečně dočkala a i mě tato "francouzka" přišla do schránky. Tak mám zase na večer co dělat.

A zítra budu ještě úspěšnější! Vyzvednu si opravené (doufám) botky, odnesu můj drahý foťák do opravny (jsem zkrátka nešika), zařídím si Isic kartu a na závěr si půjde sednout s kamarádkou na skleničku. Nebo na dvě? :) Krásný zbytek týdne!


1 comment:

  1. já bych nejraději dělala box, ale neslyšela jsem o žádném v našem městě....o pilates, aerobicu, zumbě a dalších už jsem slyšela, ale neláká mě plná tělocvična.
    Na fotce Ti to sluší :) Jsi kočka

    ReplyDelete