Saturday, November 13, 2010

Lady Gá

Někým zbožňovaná, ostatními nenáviděná a snad nic mezitím. Zkrátka Gaga. Ve středu jí tu máme s plnou parádou a ačkoliv pracovně, hodlám si ten večer pořádně užít!


A co je jinak u mě nového? Objednala jsem si nový foťák. Bohužel. Sedm tisíc za opravu by dal snad jenom blázen, takže příští týden mi snad dorazí nový. Vzala jsem to cestou nejmenšího odporu a objednala jsem si ten nejobyčejnější soňáckej, abych mohla použít aspoň paměťovku. Pořád ještě mám totiž v plánu zrcadlovku a na to focení okolo mi bude tenhle dokonale stačit.

Za chvilku se chystám k babi na pořádný steak a večer mě čeká rodinná oslava, takže vás zase na nějaký čas opouštím... ale protože mám krásně volno až do čtvrtka, co nejdřív se zase ozvu.

Mimochodem, co vy a Cirque du Soleil? Viděli jste? Chystáte se? Byla jsem celkem zklamaná, čekala jsem o mnoho víc . Ale o tom až příště.

With love Teresse

2 comments:

  1. Hmm, taky zvazuju zrcadlovku... ale jak se znam, budu lina se s ni ucit pracovat a tak mi vlastne bude k nicemu! :-) I kdyz za ty pekne fotky na blog to stoji, co? ;-)

    ReplyDelete