Wednesday, March 02, 2011

Changing my ways

Tumblr_la8n14ro521qbvlq7o1_500_large
(weheartit.com)

As you can see I´ve made some changes connected with my "online diary". So I´m writing also in english from now. Sorry for my not so good english, but I´m trying to do my best. Also, there are news with design of blog. I like it, but there are few broblems I can´t solve. Can u tell me how to get my page wider? 

Well it´s about what I did. And whan can you expect in future? More posts about fashion, more photos (I have to find my camera´s  memory card. Hope I didn´t hoover it!) of my outfits and all beautiful things around me. And of course there will be lot of travel tips. Just because this year I´m gonna to Geneve, Milano, Berlin, U. S. (L.A., Las Vegas and others), Hawaii and much more. So stay with me! 

Czech: Jak jste si mohli všimnout, můj "online deníček" si prošel několika změnami. Odteď se chystám psát také v angličtině, takže pokud nemusíte, nečtěte to - a pokud přeci jen zabloudíte k anglickým řádkům, omluvte ty hromady chyb. Kromě toho jsem také opět změnila vzhled blogu a konečně jsem spokojená, jen ta šířka stránky není to, co bych si představovala. Nevíte někdo, jak na to? 

Tohle všechno je to, co se už změnilo. Ale na co se ještě můžete těšit? Bude tu víc článků o módě, víc fotek (musím ale najít paměťovku do foťáku a doufám, že jsem jí nevyluxovala!) outfitů a všech úžasných věcí kolem. A samozřejmě vás čeká také hromada tipů na cestování. Už jen proto, že se letos chystám do Ženevy, Milána, Berlína a do Států (L. A., Vegas a další úžasná místa), Hawaii a snad ještě o kousek dál. Takže zůstaňte se mnou!

With love Teresse

1 comment: