Thursday, March 24, 2011

Cow

Hi babes!

Today I did lot of school work, so I´m proud of myself. Right now I´m back from a short walk with my doggy and in a while I´m goint to the city. I want to do some shopping and also have to make a reservation for my b-day party. So, I took some photos of my outift, it´s what I´m wearing today. Sorry for these mirror-photos, but don´t have lot of time - and of course, there is nobody who can make better photos. Hope U have a nice sunny day! Kisses


Zdravím zlatíčka!


Dneska jsem udělala pěknou hromadu práce do školy, tak jsem na sebe náležitě pyšná. Právě jsem se vrátila z krátké procházky se psem a za chvilku se chystám do města. Mám v plánu nějaké nákupy a hlavně musím zařídit rezervaci na narozeninovou oslavu. Mám tu pro vás tedy jen fotky toho, co mám dneska na sobě. Ano, omlouvám se za ty zrcadlové fotky, ale neměla jsem moc času a hlavně tu není nikdo, kdo by mě byl ochotný vyfotit. Doufám, že si užíváte tenhle krásný slunečný den! 




Today I´m wearing my favourite "cow" dresses from NY, belt from Terranova and Stradivarius "leather" jacket. Earrings are H&M.


With love Teresse

3 comments: