Wednesday, March 23, 2011

The most beautiful dress in the world??

Today only czech, sorry. I´m so lazy to translate so long article. Just use a google translator babes :-*

Pekelně dlouho jsem se vám neozvala, přesně řečeno, celý dlouhý týden. Tentokrát se nebudu na nic vymlouvat, zkrátka jsem byla děsně líná. Tak líná, že jsem si udělala takové menší jarní prázdniny. Byl by přece hřích nevyužít toho nádherného jarního počasí! Hned první jarní den jsem si užila na jedničku. Školu jsem hodila za hlavu a vyrazila jsem s kamarádkou do města. Téměř po několika měsících jsem se odhodlala obejít i pár obchodů, což jsem si zakazovala. Šetřím totiž na léto, i když celkem bezúspěšně. A dokonce jsem odolala všem nástrahám a domů si neodnesla vůbec nic. Jsem na sebe pyšná, víte!

Celkem bezúspěšně teď ale sháním ty nejnádhernější šaty na světě. Zhruba za tři týdny mě čeká trochu předčasná oslava dvacetin, ke které jsem byla násilně donucená. Chtěla jsem to kulaté číslo úplně vypustit a uspořádat jenom nějakou symbolickou večeři pro svoje nejbližší. Nakonec se to ale, jak už to u mě bývá, krásně zvrtlo. Oficiální číslo zúčastněných se vyšplhalo už skoro k šedesátce a i když slavíme tři holky, je to "trošku" víc, než se počítalo. A kromě problémů s rezervací a dalších "hloupostí", řeším to největší a nejhrůzostrašnější dilema - co na sebe. A chci šaty! Zatím jsem prošla jen několik málo obchodů, ale i tak začínám propadat panice, že nikdy nic neseženu. Takže pokud jste někdy v nejbližší době viděli ty nejvíc nejnádhernější šaty s širší sukní za aspoň trošku příznivou cenu, dejte mi tipy! V neděli se totiž chystám na nájezd na všechny obchodní centra v Praze a MUSÍM něco sehnat :)

Pro inspiraci, co si tak asi představuju...

1) Tohle jsou moje horké favoritky! Ale stejně jako u všech objednávat nestíhám a ani bych si to za tak krátkou dobu neriskla. Co kdyby náhodou. www.tiza.com

Jovani 158706

2) Pro mě docela nepraktické bez ramínek, takže o starost s prsama navíc :D Ale jinak nemají jedinou chybičku. www.edressme.com



3) Tyhle krásky jsou z Asosu, opět bez ramínek, opět černé...


:

Vlastně ani jedny nejsou "to ono". Jsem totiž strašně vybíravá. Trošku od všeho a byly by dokonalé. Které se vám líbí nejvíc?

Mimochodem, to, že jsem tenhle článek dopsala, je úplný zázrak. Po dvou hodinách vztekání se nad neschopným počítačem, který se podle nálady sám vypíná a útrapách se štípanci od nějaké mrchy, která si na mě počíhala na zahradě, jsem se konečně dostala k cíli!

With love Teresse.

1 comment: