Tuesday, October 04, 2011

TUESDAY





A je to tady, jsem zpátky ve svém oblíbeném kolotoči všedních dnů, kdy lítám mezi školou, prací, další prací, školou a zase prací. Do toho hromada dalších povinností a i když mám šanci dostat se domů před sedmou večer, vžycky si vymyslím nějaké milé setkání, aspoň s kamarádkou na skleničku. A víte co? I když jsem ještě o víkendu nadávala na školu, vlastně mě tenhle semestr neskutečně baví. Konečně dělám něco, o čem si alespoň myslím, že mi to někdy k něčemu bude.

Dneska jsem se taky byla konečně podívat v nové práci. Po dvou hodinách lehkého zaškolování jsem odcházela k smrti vyděšená ze všech těch nepatrných detailů, na které se musí denodenně myslet. A co je horší, musím se poprat se svou angličtinou, protože na Českého zákazníka nejspíš vůbec nenarazím. Tak mi držte palce.

Taky nutně potřebuju nakupovat. Ano, ještě dřív, než mi příjde výplata. Mám akutní potřebu začít shánět věci na podzim a nejlíp už na zimu. Vždyť už i Vánoce jsou tady skoro za dva měsíce. Fuj! Asi i budu muset vytvořit nějaký wishlist a ten pak pořádně proškrtat vyřazovací metodou. Ale jak na to, když nutně potřebuju úplně všechno?

With love Teresse

1 comment: