Friday, October 08, 2010

Crash


Dnešní den stál opravdu za to. Mám za sebou svoji první dopravní nehodu, ačkoliv řidičák stále ještě nevlastním. To si to tak frčím s autoškolou po Jižním městě a na světlech to do mě narazí autobus. Autobus! A páni policisté, kteří dorazili za hodinu a půl se taky vytáhli, když dloooouho nemohli pochopit, jakto, že ten cár papíru ještě nemám.


A tak jsem si samosebou musela trošku udělat radost, abych si to vykompenzovala. V H&M mám zálusk na nádherný šátek a ano, našlo by se i "pár" dalších věcí, které by určitě radostně skončily u mě ve škříni. Ale nakonec jsem si odnesla úžasný svetr a hlavně džíny, čemuž nemůžu stále uvěřit. Jak už jsem se zmiňovala, nákup džínů je pro mě vysloveně horor. Tentokrát jsem si vzala jedny jediné, zkusila, zaplatila a odnesla. Překvapení měsíce!


Navíc mi dnes konečně dorazil balík, takže jsem bohatší o hromadu natáček. Ale o nich až v jiném článku, spolu s ukázkou toho, co se s nimi dá vytvořit. A nesmím zapomenout ani na můj milovaný Syoss!


Na závěr naše krásná matička Praha z úžasné pozdimní procházky na Petřín tohle úterý.


With love Teresse.

4 comments:

  1. Ten sveter vyzerá fajne! Syoss používam aj ja a som celkom spokojná:)

    ReplyDelete
  2. si so syossom spokojná? mám to doma, ale zdá sa mi, že je príliš lacný na to, aby mohol byť taký skvelý :D ale krásne voní .)

    ReplyDelete
  3. Právě že na to kolik stojí, jsem byla velmi mile překvapená :) Se šampony, balzámy a podobně mám celkem problém, málo co mi vyhovuje a po dlouhé době jsem narazila na něco, s čím jsem spokojená :)

    ReplyDelete