Friday, October 15, 2010

Sailor party


Nejspíš by to tu dnes z mé strany krásně upadalo v zapomnění, nebýt mé drahé kamarádky, která má opět zpoždění. A tak rychle píšu, snad nejrychleji, jak umím. Dnešní noc bude ve znamení pirátů a námořníků, takže taková menší stylová b-day party. Původně jsem měla v plánu vytvořit nějaký super originální kostým, ale nakonec jsem to vzdala. Odpoledne jsem si šikovně skřípla lopatku, takže se skoro nemůžu hýbat a jsem ráda, že jsem se vůbec zvládla samostatně obléknout. Auvajs! Takže jsem nahodila jenom pruhované tričko a momentálně řeším dilema, jestli si mám vzít super ladící, ovšem super nepraktickou červenou kabelku, nebo svou nejoblíbenější černou řetízkovou.

Objevila jsem super stíny. Vážně, nejúžasnější jsou. Odjakživa jsem skalní fanoušek černé, jak na oblečení, tak na očích, ale ty sypké stíny, které se drolí jen je přiblížíte k obličeji a v závěrečný efekt-neefekt kouřových očí není vlastně vůbec efektní, mě přestaly bavit. Myslím, že tahle úžasná věc si tedy zaslouží jeden z příštích článků!
A jedna "outfitová zrcadlová". Omlouvám se za kvalitu fotek, ale moje lenost nabít normální foťák nezná mezí. To proto ta webka nebo mobil. Polepším se, slibuju!


With love Teresse.

1 comment: