Tuesday, February 08, 2011

I heart it!


1. Užívám si to krásné skoro-jaro, sluníčko, procházky se psem a všechno to, co se zas za pár dní promění v lezavou zimu.

Tumblr_lg1f27mqci1qfiohqo1_500_large

2. Co se slunečních brýlí týče, není to jenom aktuální záležitost. Mám jich doma už něco ke dvaceti a pořád bych si kupovala další. A teď, když zas přicházejí do obchodů nové, můžu se ve své mánii naplno vyřádit.

Tumblr_lf4ybcryaf1qbwwdbo1_400_large


3. Když mám konečně trochu času, důkladně se seznamuju se svojí novou nejlepší kamarádkou. Říkám jí Lil a zatím jsme ve fázi poznávání. Ale za nějakou dobu spolu uděláme určitě hromadu báječných fotek.

Tumblr_lfx1gdluuz1qcuwr1o1_500_large

4. Chci být blond! Moje vlasy si prošly už tolika věcmi... měla jsem vlasy po zadek, mikádo, dokonce jsem byla jeden čas úplně na krátko (životní chyba!), vystřídala jsem snad všechny škály hnědé, červené, různých barevných kombinací, ale nejvíc času jsem strávila se svojí milovanou černou. Jediné, co jsem ještě nevyzkoušela, je právě ta blond. Opět začínám na melírech, jako už několikrát, ale tentokrát, tentokrát to dotáhnu do konce! Ale hezky postupně, ve čtvrtek mě totiž čekají opět melíry.

Tumblr_kzokn2ygn21qbssn6o1_500_large

5. Tetování. Záležitost, na kterou se chystám už bezmála dva roky, ale pořád jí odkládám. Ať už kvůli tomu, že do toho nechci jít v létě, nebo nemám peníze a když je zrovna mám, raději je dám do cestování. Ale letos to už MUSÍ vyjít!

Tumblr_lbv3pfwbwr1qdmnp5o1_500_large

6. Cestování. Letos mě toho čeká opravdu hodně, pokud všechno vyjde tak, jak má. Jistý už je měsíc strávený cestováním po západě USA a pak nějaký ten týden válení se na Hawaii. V plánu mám ale ještě návštěvu kamarádky v Ženevě, rozhodování se mezi několika dny v Miláně nebo Oslu, a víkend v Berlíně. Co bude dál, to se uvidí.

Tumblr_lg5t194cu91qdhtabo1_500_large

K tomu všemu jsem se ještě zamilovala do francouzštiny, zumby, naprosto dokonalé stránky Weheartit.com a hromady oblečení, které nikdy nikdy nikdy nebudu mít. A co vy, na čem teď momentálně ujíždíte?

7 comments:

  1. Já ujíždím na čokoládě → touhle dobou ji do sebe láduju pořád :D. Už se hrozně těším na léto a na jaro → prostě celkově na sluníčko. Chci tetování, ale jedna polovina rodiny souhlasí a druhá ne :(. Blondýnou jsem taky chtěla jeden čas být, ale teď jsem spokojená se svojí neidentifikovatelnou barvou :D. Dál už chci řidičák, dobře umět jazky a časem si udělat kurz na letušku → hrozně by mě bavilo cestovat a poznávat zajímavý země .). Takže máme některý věci stejný. A o tom oblečení ani nemluvím a i sluneční brýle je má slabost, jenže kvůli svojí vadě zraku by mi k ničemu nebyly :(

    ReplyDelete
  2. to je super článek:)
    držím palce s tím zblonďatěním:D

    ReplyDelete
  3. s blond som najviac spokojna, nejak vela som toho neskusala,hneda alebo blond, a mikado to mojim vlasiam najviac prospelo!!..
    a na cestovanie sa ja chystam dufam ze od aprila to pekne zacne :)

    ReplyDelete
  4. haha a já si myslela, že pojem "Edwardovsky brýle "nikdo nepochopí ,ale koukám ,že fanatik jako já jo :D Líbí se mi i ten obrazek brýlí pod tim ,maj podobný v HM , ale nevim proč ,ale žádny brýle z HM mi nesedí :((

    ReplyDelete
  5. já taky ujíždím na brýlích... ale mám jich asi "jen" 12, takže možná zas tak neujíždím :D

    ReplyDelete
  6. Já teď ujíždím na všem co souvisí s létem :) Pak taky s lakama na nehty a focením :)

    ReplyDelete