Wednesday, February 16, 2011

What´s in my bag?

Vždycky se ráda dozvím něco navíc. Jsem tak trochu šťoural a špion zároveň, ráda nahlížím do života jiných. Zajímá mě nejen móda a fotky mých oblíbených bloggerů, ale asi jako každého mě zajímá i to, co se skrývá za povrchem. Úžasným příkladem toho jsou třeba random fotky z dovolených, nebo běžných dnů, fotky pokoje, a nebo třeba právě obsahu kabelky. A tak jsem se rozhodla i já vysypat všechno, co se tam teď nachází. Jasně, jsem hrozný bordelář, takže kromě věcí na fotkách se na mě vyvalila také hromada různých papírků, účtenek, pérek do propisek (a já pořád kam se ty propisky ztrácí!) a drobných v korunách a dvoukorunách.

Klíče, nezbytnost číslo jedna. Pomalu ale jistě mi začínají pěkně těžknout. Přívěsek Hollywood mi přivezla v létě kamarádka, Eiffelovky jsem si koupila teď před Vánoci v Paříži. Nemohla jsem se rozhodnout, která se mnou bude trávit většinu dne, a tak je nosím nakonec obě. Většinou u sebe mám taky minimálně dva zámečky. Potřebuju je v práci i ve fitku a neustále je ztrácím, takže tak jednou do měsíce musím kupovat nové.

Několik let jsem si kupovala diáře s tím, že jsem je používala tak měsíc, kdy jsem si do nich úhledně psala úplně všechno. Nejpozději v březnu ale nastal moment, kdy jsem diář jednoduše zahodila a snažila se mít všechno v hlavě, takže jsem občas byla v jiný čas na jiném místě, než bych měla být. Letos to ale opravdu bude jiné! Kromě diáře se mnou cestuje i Moleskine blok, do kterého si čmárám o nudných přednáškách, a lepící papírky, které mi jsou sice naprosto k ničemu, protože skripta, do kterých bych si dělala poznámky, nemám ani koupené, ale tak... aby se neřeklo, jsou tam.


Z kosmetiky v kabelce nosím lesk, rtěnku pro všechny příležitosti, tekuté oční linky, pudr se štětcem a voňavku. Momentálně to je Angel, do které jsem se bezkonkrurenčně zamilovala.

Foťák nosím všude, i když ho občas zapomenu nabít, nebo zandat paměťovku, takže se s ním tahám zbytečně. Mobil by už potřeboval vyměnit, chudák. Funguje teď jenom kdy se mu chce, ale na druhou stranu si říkám, že když se mu chce aspoň občas, dám mu ještě chvíli šanci. No a nakonec iPod, ke kterému se mi minulý týden rozbily sluchátka (docela kuriozně, ale o tom příště), a pořád jsem ještě nebyla schopná zajít si koupit nové.

Sluneční brýle mám v kabelce po celý rok, ať už je zima, nebo léto. Deštník zásadně nenosím a tak věčně moknu. Ale kdykoliv si ho vezmu, nikdy neprší! Dalšími nezbytnostmi v mojí kabelce jsou gumičky, kapesníčky a zapalovač (ano, stydím se!).


Tuhle peněženku přímo bytostně nesnáším. Koupila jsem si jí asi před půl rokem s nadšením, jak je hezky prostorná, lesklá, velká... víc jsem jí nestudovala. Až doma jsem si všimla, jak se nápadně podobá peněženkám jedné nejmenované značky a od té doby nejsme kamarádky. Je mi jí ale líto vyhodit, protože je fakt praktická. Takže se mnou ještě taky nějaký čas pobude. Co se týče obsahu peněženky, kromě peněz, karty, dokladů a kartiček jako je třeba permanentka do fitka nebo zákaznické karty do různých obchodů, v ní najdete spoustu zbytečností. Od různých papírků s poznámkami, přes cizí peníze jako třeba egyptský dolar až po různé fotky.

Tak doufám, že jsem vás svým obsahem kabelky nevyděsila. A pokud se vám bude chtít, ráda bych si něco podobného přečetla i u vás. Tak směle do toho! :)

With love Teresse.


P.S.: Právě jsem zachránila úžasnou kabelku před setkáním se dnem popelnice. Dohnala jsem mamču právě včas! Což ale stále ještě neznamená, že žádnou novou nepotřebuju :)

3 comments: