Thursday, March 03, 2011

Green


I´m not used to wake up so early. Sice my first day at the University I get up about 10 a. m - not earlier. But today my lecture of psychology started at 8 o´clock! The journey by underground was so strange for me. After school I tried to work a lil bit, but not so succesfully, so now I´m already at home, driking a coffe and learning french (I´m kidding, I´m so lazy today! But I should!). 

On the picture above you can see my today´s ouftift. It seemed to be quite sunny day so I took only ballet pumps. Really huge mistake, I was soooo freezing! So, what did I wear? 

Terranova green top, Zara green cardigan, Amisu jeans, Dior handbag and "gold" necklace from Paris. 

Have a nice day!


Czech: V poslední době nejsem vůbec zvyklá ráno vstávat. Od té doby co jsem na vejšce vstávám tak v deset a ani o minutku dřív. Ale dneska jsem měla přednášku z psychologie už od osmi. A ta ranní cesta metrem byla vážně divná! Po škole jsem se stavila na chvíli v práci, ale moje snažení něco dělat nebylo moc úspěšné, takže jsem to raději otočila domů. Teď si tu popíjím kafe a učím se francouzštinu (Dobře, kecám. Dneska jsem děsně líná. Ale měla bych!)

Na fotce nahoře můžete vidět, co jsem měla dneska na sobě. Ráno to vypadalo, že bude úžasný slunečný den, takže jsem vyrazila jenom v balerínkách. A to byla obrovská chyba, protože jsem šíleně mrzla. A co jsem měla dneska jinak na sobě? 

Zelené tílko z Terranovy, šedý cardigan ze Zary, kabelku Dior a "zlatý" náhrdelník přivezený z Paříže.

Mějte se krásně a užijte si zbytek dne!

With love Teresse

2 comments: